fbpx

Manapság a kereskedelem jelentős része az online térben zajlik, köszönhetően az internetkapcsolattal rendelkező eszközök elterjedésének. Éppen ezért, talán még sosem volt annyira fontos az online jelenlét, mint napjainkban. Egy weboldal nélküli szolgáltatást, céget már nem veszünk komolyan, még akkor sem, ha csak offline tevékenységet folytat. Fontos tehát ennek tükrében végiggondolnunk, mit is jelenthet cégünk számára egy weboldal.

Weboldalunk lehet szolgáltatásaink “online kézikönyve”, de akár szócső, vagy fő kereskedési felület is. Érdemes tehát egy honlap tervezése előtt mérlegelni, mi a célunk weboldalunkkal.

A Weby csapatára számíthat, ha minden trendnek megfelelő, naprakész és igényes oldalt szeretne. A ‘mobile first’ tervezésnek köszönhetően cégünktől csak olyan weboldalt kaphat kézhez, mely minden képernyőn szép, igényes megjelenéssel rendelkezik.

Miért mi?

  • Gyorsan készítjük el weblapját, így rajtunk nem múlik, mikor lesz vállalkozása online
  • Mobile first tervezés
  • Teljes arculatkészítést is vállalunk: az alapoktól ránk bízhatja megjelenésének tervezését
  • Üzemeltetést, karbantartást rövid idővel vállalunk: amennyiben változtatna oldala tartalmán, vagy egyéb technikai segítségre van szüksége, ránk számíthat
  • Legyen ügyfeleink elégedett táborának tagja!

KÉRJEN AJÁNLATOT!